ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Μια προσπάθεια για την έκφραση και διάδοση της Αναρχίας, όχι ως μια πολιτική ιδεολογία, αλλά ως τον αέναο χορό γύρω από την κυκλική φωτιά της ζωής και της ύπαρξης. Για έναν κόσμο χωρίς αφεντικά και εργάτες, χωρίς θεούς και προσευχές, χωρίς κράτη και προϊόντα, χωρίς πομπούς και δέκτες, χωρίς διαχειριστές και διαχειριζόμενους, χωρίς πουτάνες και γαμιάδες, χωρίς άντρες και γυναίκες, χωρίς γέρους και νέους, χωρίς κοινωνικά τυποποιημένους ρόλους συμπεριφοράς και επιθυμιών. Για μια πραγματικότητα στο παρόν, μακριά από την δύσοσμη ιστορία του παρελθόντος και την παρωχημένη πρωτοπορία του μέλλοντος. Με μνήμη, λύσσα και συνείδηση, καταργώντας κάθε ταυτότητα και ρόλο, αναδημιουργώντας τους εαυτούς μας, γιορτάζοντας κάθε στιγμή το αβέβαιο της ύπαρξης μας.

Στον ιστότοπο αυτόν, θα αναρτώνται κείμενα/άρθρα γραμμένα από εμάς, μεταφρασμένα κείμενα που θεωρούμε σημαντικά καθώς και άλλα αναδημοσιευμένα από άλλους ιστότοπους/συλλογικότητες/ατομικότητες/καταλήψεις. Δεν είμαστε κάτοχοι της μοναδικής αλήθειας και δεν θα προσφέρουμε καμία αυθεντία, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάποια τέτοια.

Υποστηρίζουμε τον αγώνα για την καταστροφή του υπάρχοντος με όλα τα μέσα και με κάθε όπλο που κατέχουμε. Για την Ολική Απελευθέρωση, Γης – Ζώων – Ανθρώπων. Φωτιά σε κάθε φυλακή, και σε κάθε είδους εξάρτηση που στέκεται εμπόδιο στην ατομική και συλλογική ελευθερία.  Για την Αναρχία.